06-26 610 608
christine@i-flow.nu
Jacob Mosselstraat 68, 2595 RJ Den Haag
van Barbansonstraat 96, 2274 SP Voorburg

Massage

Massage

 

Massage des zones réflexes des pieds.

Als je voor de eerste keer komt, neem ik eerst een vragenlijst met je door, waarbij zowel de klacht als andere zaken aan de orde komen.
Massage is iets heel intiems; het is daarom heel belangrijk dat je je veilig voelt.
Ik begin de (lichaams)massage altijd met het contact maken van mijn handen met je rug.
Op deze manier went jouw lichaam aan mijn handen en stem ik me af op jouw lichaam.
De eerste keer is het “wennen” van beide kanten; de volgende keer is het alweer een stuk vertrouwder, omdat je ongeveer weet wat je kunt verwachten, waardoor je je beter kunt overgeven aan de behandeling.
Een voetreflexzone massage is een hele veilige en prettige manier om kennis te maken met massage (behalve als je erg kietelgevoelig bent). Hiervoor hoef je niet uit de kleren, maar kun je wel ervaren wat het is om aangeraakt te worden.
Omdat ik holistisch werk behandel ik niet alleen de pijnlijke gebieden, maar neem deze zoveel mogelijk mee in het geheel.

Techniques

Chaque être humain est unique et chaque traitement l’est également.
Pendant le massage une connexion se crée entre vous et moi; avec les techniques comme outils j’essaye de répondre aux besoins de votre corps à ce moment là.
C’est mon expérience que l’effet du massage s’accroît si vous suivez mes mains consciemment.

Massage zet veel in beweging; ik sluit altijd af met strijkingen van hoofd naar voeten; dit kan een sensatie geven alsof er nog wat spanningen van je afglijden. Op deze manier breng ik je weer met de voeten terug op aarde.